Jurnal

Viața mea la un an după ”eșec”!

Viața mea este împlinită!

Am realizat că zilele, săptămânile, apoi lunile au trecut pe lângă mine aducându-mă aici. Realizând că a trecut atât de multă vreme de când nu am mai scris un articol pe blog. Viața multora dintre noi este atât de plină, suntem atât de ocupați, iar eu nu fac excepție din această categorie. Cu toate astea, mă simt împlinită. Fericită, chiar. Și asta pentru că viața mea și ceea ce mă ține ocupată sunt lucrurile pe care iubesc să le fac. Sunt lucrurile care mă pasionează. Dacă acum doi ani visam să trăiesc într-un spital cu un halat alb, cu un ecuson în piept și stetoscopul după gât, încercând să aduc oamenilor fericire, acum sunt cineva care trăiește o cu totul altă viață decât aceea pe care mintea mea de liceeancă și-o închipuia.

Poți citi ceea ce am scris acum un an aici.

La puțin timp după ce am început Facultatea de Marketing, mi s-a oferit un job de redactor la revista online RespiroTime (http://respirotime.ro/). Acesta a reprezentat primul pas pe care am început să îl fac în ceea ce avea să reprezinte actuala mea viață de scriitoare. Atunci a fost momentul în care am realizat că am o altă menire. O altă misiune pentru care trăiesc. Pot avea un impact asupra oamenilor altfel, nu neeapărat prin vindecarea trupului lor. Adevărata vindecare de care oamenii au nevoie e vindecarea sufletului lor. Și asta este ceea ce numai cuvintele noastre pot face.

Am ales să accept provocarea. Să trăiesc făcând ceea ce îmi doresc. Să scriu, să creez, să îmi umplu pereții cu detaliile următoarei mele cărți, să ating emoțiile oamenilor prin cuvintele mele. Dar viața mea nu se rezumă doar la atât. Îmi place să fiu implicată în proiecte care au legătură cu domeniul pe care îl studiez. Iar acum mă ocup de studierea marketingului online, în cadrul cursului Amazon SetUp4.

 

Și de acum încolo?

Studiez coreeana și mi-am setat visul de a ajunge în Coreea de Sud cât mai curând posibil. Sunt sigură că atunci când voi atinge pământul coreean, dragostea pe care o am față de această țară se va dubla. Voi putea să hoinăresc pe bulevardele pe care am umblat doar cu omulețul de pe Google Maps și chiar să văd locurile despre care doar am scris. Voi putea să simt mai puternic acțiunile din cărțile mele petrecute în anumite locații de acolo.

 

Visez la ziua în care romanele mele vor fi traduse în cel puțin alte două limbi: coreeană și engleză. Visez să scriu un scenariu. Toate acestea sunt ținte înalte pe care mi le-am pus. Sunt sigură că trebuie multă muncă depusă, dar aștept ziua în care voi putea să bifez în dreptul lor un √.

Nu știu ce îmi va rezerva viitorul. Dar nu îmi fac nicio grijă. Doar urmăresc să fac tot ceea ce depinde de mine și să cred în visele pe care, cândva, le voi vedea împlinite. Iar dacă unele dintre ele nu mi se vor îndeplini niciodată sau dacă mi se vor schimba pe parcurs, voi alege să cred că mă așteaptă ceva mult mai bun.

Sunt încrezătoare că Cel care m-a înzestrat cu talentul acesta este Cel care are vise mai mărețe pentru mine decât mi-aș putea închipui eu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.